Talon ulko- ja sisämaalaus Mäntyharjulta lähikuntiin

Laadukas maalaus parantaa rakennuksen kuntoa ja viihtyisyyttä.

Anna Salorannan Sivellyksen hoitaa talosi maalaus. Ammattilaisen tuotteilla ja menetelmillä saavutamme kestävän lopputuloksen julkisivuille, katoille ja sisätiloille. Yli 15 vuoden kokemuksella uskallamme luvata laadukasta jälkeä vaativissakin kohteissa.

Tilaa meiltä talon ulkomaalaus, kun julkisivun maalipinta alkaa hilseillä tai voida muutoin huonosti. Palvelumme sisältää kaiken huolellisista pohjatöistä siististi viimeisteltyyn pintaan. Ulkoverhous saa asianmukaisen suojan ulkoisia rasitteita vastaan, ja koko talon ilme kirkastuu. Tarvittaessa katon pinnoitus ja maalaus voidaan tehdä samalla kertaa.

Vai tarvitaanko talon sisämaalausta? Seinien maalauksella saamme hyvinkin nopeasti kohennettua kodin ilmettä ja tyyliä. Pysyttele nykyisissä sävyissä tai muuta tunnelmaa aivan uudella värimaailmalla. Maalaus virkistää kohteen myös asuntomarkkinoita varten. Kuten ulkomaalauksissa, kauniin jäljen teemme taidokkaalla työllä tarkoista pohjatöistä lähtien.

Toimialuettamme on Mäntyharju ja lähikunnat Ristiina, Hirvensalmi, Pertunmaa sekä Suomenniemi. Jos omakotitalo, kesämökki, kerrostalohuoneisto, piharakennus tai muu kohteesi sijaitsee näillä seuduilla, kerro meille toiveistasi, niin laadimme sinulle maalaustyöstä tarjouksen.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita