Katon pinnoitus ja maalaus Mäntyharjulta lähikuntiin

Suojaamme tiili- ja peltikatot pitävillä pinnoituksilla.

Katot ovat jatkuvasti vaihtelevien sääolojen ja muiden rasitteiden kuormitettavina. Katon pinnoitus ja maalaus on kustannustehokas tapa suojata kattoa sekä koko taloa. Pinnoittamalla myös ennen pitkää edessä oleva kattoremontti siirtyy pidemmälle tulevaisuuteen. 

Jos talosi katteena on pelti, on peltikaton maalaus tehokkain toimenpide sille tyypillistä vihollista vastaan: ruostumista, joka voi rapauttaa kattoon reiän, josta vuodot pääsevät talon rakenteisiin. Meidän tekemämme pinnoitus ja maalaus luovat lujan pinnan katolle, joka saa sen myös näyttämään hyvältä. 

Tiilikaton pinnoitus ehkäisee taas tiilelle tyypillisiä pulmia, kuten kasvuston, sammaleen ja jäkälän kasvua, jotka haurastuttavat tiiltä. Tiilikaton maalaus pinnoitteella tarjoaa kestävän suojan katolle, ja pinnoitteen väri saa katon näyttämään kuin uudelta!

Joskus katon pesu voi riittää huoltamaan katon kuntoon. Meiltä saat aina rehdin arvion kattosi tilasta – ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä kattosi kaipaa. Teemme tiilikattojen sekä peltikattojen maalaus- ja pinnoitustyöt monien kohteiden kokemuksella alueilla Mäntyharju, Ristiina, Hirvensalmi, Pertunmaa ja Suomenniemi. Voit luottaa täysin työmme laatuun. 

Ota yhteyttä

Ennen

Jälkeen

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita