Huoltopesut Mäntyharjulta lähikuntiin

Huollata talon kruunu pesulla, niin koko rakennus kiittää.

Maalaustöiden rinnalla suoritamme kattojen pesuja omakotitaloihin, piharakennuksiin ja muihin kotitalouksien kohteisiin. Pestä voidaan niin peltikatot, tiilikatot kuin muutkin kattotyypit, myös seinät homeesta. Pitkällä tietotaidolla valitsemme kullekin pinnalle oikeat aineet ja menetelmät, jotka tepsivät tehokkaasti materiaalia vaurioittamatta. 

Kun tilaat katon huoltopesun, pidennät katon elinikää. Puhdistus poistaa liat, roskat, sammaleet ja levät, jotka voivat rapauttaa kattoa ja lisätä kosteusriskiä. Pesuun sisältyy myös mikrobikasvuston torjunta siihen valmistetulla erikoisaineella. 

Teemme myös julkisivun seinien homepesuja, joilla päästään hyvällä tuloksella eroon seiniin kertyneestä kasvustosta. Homepesussa varmistamme aina, että maalipinta ei vaurioidu toimenpiteen yhteydessä. Maalausliikkeenä meiltä voi totta kai tilata myös seinien ulkomaalauksen, mikäli ulkoverhous alkaa olla uuden maalin tarpeessa. 

Muista teettää katon pesu säännöllisesti, niin se pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Huoltopesu vähentää korjaustarpeita, lykkää kattoremonttia ja varmistaa, ettei katto päästä talon rakenteisiin kosteutta, joka voi aiheuttaa suurempia ongelmia. Palvelemme alueilla Mäntyharju, Ristiina, Hirvensalmi, Pertunmaa ja Suomenniemi. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita